Det er  ikke hver dag vi har glæden at annoncere et partnerskab. Vi vil med stor glæde gerne bekendgøre, at vi over den kommende tid skal hjælpe Teater Højskolen Rødkilde med skabelsen af en billedserie, som fremmer tilmeldingen til deres skuespiller kursus.

Teaterhøjskolen Rødkilde har fokus på Teater, drama og skuespil. Alle facetter i teaterproduktion berøres, hvor eleven er i højsæde. Det er en institution med et stort hjerte, hvor deres skuespiller kurser hjælpe mange unge med at opnå en fremtid inden for skuespil og teater.

Hos fotonoir.dk har vi stort fokus på æstetik og skabelsen af kunst, og dette partnerskab er det perfekte samarbejde til at fremme begge parter. Fra æstetiske billeder, til skuespil og teater i produktion som slutteligt kan anses som kunst i hverdagen. Skuespil og teater er et fantastiske medie, som gennem visuel udtryk sætter handling på ord, følelser, tanker og samfunds kritiske problemstillinger. Det er kunst på højt plan, og vi glæder os utrolig meget til at producere en billedserie, der kan være med til at fremvise skolens ambitioner og kernekompetencer.

Vores mål vil være at visuelt opstille deres skuespiller kursus, som det perfekte valg for kommende elever.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *