Beoplay A2

Bang og Olufsens brand BeoPlay har lancheret en ny transportabel bluetooth højtaler: Beoplay A2. Jeg har haft fornøjelsen af at få fingrene i denne model, som er Bang og Olufsens første trådløse højtaler på markedet.

Stilrent nordisk design

Den trådløse højtaler består af et flot og simpelt nordisk design. Dets minimalistiske udtryk gør Beo A2 tidsløst og stilrent, og velegnet i indretningen i ethvert moderne hjem.

Den kan fås i tre forskellige farver: grå, sort eller grøn. Desuden har den en yderst simpel betjening med kun tre knapper, som gør det nemt at tilkoble din mobilenhed via bluetooth og komme i gang med at høre musik med det samme.

Transportabel kvalitets højtaler

B&O har med denne trådløse højtaler produceret en yderst godkendt lydoplevelse taget højtalerens størrelse i betragtning. Med brugen af den nyeste Bluetooth teknologi – Bluetooth 4.0 – sikres den velkendte lydkvalitet fra Bang og Olufsens normale produktudvalg.

Højtaleren bruger True360 lydteknologi, som afspiller lyd på begge sider. Dette giver en ensartet lydspredning selvom man bevæger sig rundt om BeoPlay’en. Teknologien gør også at B og O A2’en har en klar og velafbalanceret lyd, som er en sand fornøjelse at lægge ører til.

Jeg har endnu ikke hørt lignende transportable højtalere med lige så god lydkvalitet, både indendørs og udendørs. Jeg vil dog anbefale at man undgår at stille højtaleren op af en væg, da det absorberer en smule af den gode lydoplevelse.

Robust og lang batteritid

Det robuste aluminiums-agtige materiale, som den trådløse højtaler er fremstillet i, gør at den er i stand til at modstå skrammer, hvilket især er vigtigt når man, som mig, gerne vil medbringe højtaleren udenfor hjemmet.

Med en vægt på 1.1. kg. er Beoplay A2 dog en smule tungere end andre bluetooth højtalere man umiddelbart er vant til. Til gengæld gør størrelsen det muligt for B&O at give en helt unik lydoplevelse, som man normalt ikke forventer fra en transportabel højtaler.

I forhold til batteritiden stemmer det meget godt overens med B&O’s egen estimering på 24 timer. Jeg har endnu ikke oplevet at den nye B og O A2 er løbet tør for strøm når jeg har haft den med på farten. Til gengæld har den reddet min mobil fra at løbe tør for strøm, da man hurtigt kan tilkoble sin mobiloplader.

Køb din nye Beo A2 hos BeoHerning.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *