At  købe den rigtige tandbørste kan være et mareridt. Hvordan skal vi kunne vælge imellem et hav af forskellige design, funktioner og typer. Hvem skal man tro på. Er teknologi bedre eller er udviklingen af tandbørsten kun et gennemført markedsførings stunt.

Hvert år syntes det at en ny funktionalitet kommer frem, som er en ”revolution” af produktets brug og potentiale – men det ændre ikke på det simple faktum, at produktets kerneydelse har og vil altid være det samme; At rense vores tænder.

Der er tydelig funktionelle forskelle. Især hvis vi snakker standard tandbørster eller den mere moderne elektriske tandbørste. Der er også stor forskel i børstehovedet. Dets form og dets hårdhed.

Alt dette anser jeg dog ikke som en forbedring af produktet men mere som en variation af det oprindelige produkt, som er skabt for at tilfredsstille den store masse af forbrugere og deres personlige præferencer.

Når du skal vælge din næste tandbørste, er jeg derfor af den stærke holdning, at man glemmer alt om funktionalitet og teknologiske markedsførings pladder.

Kig i stedet på tandbørstens æstetiske design. Ikke blot ud fra et perspektiv af, om tandbørsten ser godt ud eller ej, men også ud fra brugsscenarioet.

Der er så mange forskellige designløsninger, når det gælder tandbørster og valget er ikke altid ligetil.

Den oprindelige kedelige tandbørste uden flair har stor præference for mange forbrugere – men ønsker man mere utraditionelle og æstetiske tandbørster, så er det væk fra supermarkedets udvalg og skure nettet for den perfekte tandbørste – som passer ind i dit hjem og smag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *