Hvor kan du finde inspiration til de mest fantastiske billeder?

Rejse til inspiration

Der er et hav af steder i verdenen, hvor du kan finde inspiration til at tage de mest fantastiske billeder. Har du en interesse for arkitektur og design er mulighederne uendelige. Både online men bestemt også i den virkelige verden.

Den virkelige verden: Der er uden tvivl et stort udvalg af kilder til inspiration tæt på hvor du bor. Kig på omverdenen og lad dig ikke blive blændet af hverdagens synsfelt. Skønhed findes imellem linjen for fantasi og virkelighed, og det er dit job at finde det perfekte øjeblik til at tage de mest fantastiske billeder. Har du brug for yderligere inspiration, så kan en rejse til verdens ende også fyrre op for din kreative kedel. Sidst jeg var ude i den store stykke verden, var da jeg bestilte en rejse til Sicilien. Et land fyldt med kultur, skønne bygninger og en natur som kan blæse enhver omkuld.

Magasiner: Magasiner som “Rejseguiden, Travel blog, En verden uden for” er alle gode inspirations kilder til dit næste billede. Følg og læs om andres rejser og brug det som inspiration til at fyrre op for din kreativitet.

Designer blogs på nettet: Der er et hav af designer blogs, som dækker et stort udvalg af den kunstneriske sfære. Brug lidt af din hverdag på at snuse til trendsetters og andres vinkel på den nyeste mode.

Drøm dig til dit næste rejse billede: De fleste glemmer altid deres mest værdifulde ressource. Drømme åbner op og præsentere dig for et virvar af billeder og følelser. Drømme er tit i den unaturlige verden, hvor de kreative processer arbejder på højtryk. Det er din hjernes måde at fortolke dine sanser og skabe mening. En rejse gennem drømmens mange muligheder, vil give dig den absolut bedste forløsning til bedre ideer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *