Det er ved at være længe siden, at jeg har offentliggjort et indlæg på hjemmesiden. Vi har haft enorm travlt. For nyligt afsluttede vi en installation som jeg er utrolig stolt af. Temaet er ‘Afrikas vilde dyr’ – og det er proppet med flotte panoramabilleder og close-up nærbilleder af de mest imponerende skabninger vi har på denne jord.

Min tur til Afrika har på mange punkter været en dannelsesrejse, og tiden der ledte op til denne rejse og beslutningerne der måtte tages – vil jeg gerne dele med jer, samt et lille godbid af de mange billeder, som blev taget. Selve installationen, dannelsesrejsen og dets offentliggørelse vil blive oplyst på et senere tidspunkt.

Det skal ikke være nogen hemmelighed. Jeg elsker at rejse – ikke blot for rejsens skyld men fordi der giver mig chancen for at udvikle mig som kunstner og fotograf. Selve rejsen til Afrika var primært beregnet som en inspirationsrejse, der skulle være startskuddet til et projekt omkring fotografering af dyr. Hvad jeg ikke forventede var, at jeg ville få så meget materiale og inspiration til at lave en enkeltstående udstilling. Det er jeg naturligvis virkelig glad og spændt over.

Hele turen foregik på hesteryg og var i samarbejde med virksomheden: Hippotours.dk – hvis speciale netop er hesteferier og har nogle gode sammensatte tilbud til hesteferie til Afrika. Alt mit udstyr, som jeg skulle bruge til at overkomme livet på hesteryg blev købt hos Gymnastik Og Ridesport. Jeg har en datter som i alt den tid hun har haft hest, har købt hendes rideudstyr hos dem. Deres priser er  konkurrencedygtige men vigtigst af alt, deres leveringer forekommer altid til tiden og ganske hurtigt. Dette betød meget, da jeg havde en meget snæver deadline på min afrejse.

Selv om min datter rider jævnligt og det er hendes primære hobby. På mange områder hendes livspassion – så har jeg faktisk ikke den store erfaring med heste og ridning. Rideudstyr er for mig noget der er på hesten hele tiden 🙂 – Altså det er der, når man har brug for det. Det var dog ikke tilfældet her. Jeg måtte lære alt det basale omkring ridning og varetagelse af rideudstyr, herunder klargøring af hest. Det var ikke blot et krav fra Hippotours, men også et krav far min datter. Hun var måske den skrappeste af dem alle hvad angik min opkvalificering 🙂

Alt hvad der foregik i Afrika og mine oplevelser der resulterede i nogle af mine bedste billeder, må du læse mere om senere – eller besøge min udstilling. Jeg tror dog jeg lovede en smagsprøve, og den skal du naturligvis ikke snydes for:

Afrikas vilde dyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *