Igen i år har vi været på udflugt. Vi står for flere ture ud i vildmarken, hvor vi fotograferer de vildedyr. I år valgte vi dog at turen skulle tages fra en anden vinkel – På  hesteryg. Det lyder måske som en ferie frem for alt, og det er som sådan også sandt. Det primære ved ferien er dog muligheden for at tage fantastiske billeder af naturene og de vilde dyr vi forventer at møde. Denne tur markerer vores ellevte tur ud i ødemarken, hvor vores første tur fandt sted i 2007.

Det spændende ved denne tur var dog at vi skulle se det hele fra toppen af en hest. Der er ikke mange virksomheder, der faktisk sælger specialiserede rejser som disse. Vi valgte ud af de få virksomheden Hippo Tours. Deres hesterejser er specialiserede til folk som faktisk har rideerfaring, hvor vi dog måtte indrømme det ikke ligefrem var vores speciale. Heldigvis var de mere end imødekommende, og lærte os op på turen med hurtige trin. Efter kort tid red vi på vores heste, som var det anden natur.

I starten var det utrolig besværligt at tage billederne. Styre en hest og tage et still-billede på samme tid har sine vanskeligheder – hvor de første par ruller må siges at være gået tabt i rystelser og mistede øjeblikke. En fra holdet var endda så heldig at falde af sin hest, og ødelægge sit kamera. En hændelse vi har mange billeder af – men blev svoret til ikke at vise frem offentligt.

Som timerne gik blev vi dog alle bedre til at styre alle aspekterne og vi fik nogle helt fantastiske billeder med hjem.

Smagsprøve på et af vores billeder:

fotosafari hesterejser
Vores 3 Cowboys – der driver en flok af heste.

Er fotosafari og hesterejser for dig?

Alle er velkommen
Der er ingen tvivl om at vi klart anbefaler Hippo Tours, hvis i ønsker at tage på heste ferie. Har i interessen i at kombinere dette med en fotosafari kan du skrive en mail til os – og du vil komme i betragtning til næste år. Hvor vi igen tager på tur i det vilde på hesteryg.

Der vil selvfølgelig ikke være plads til alle som tilmelder sig – men det er din mulighed for at detage sammen med os på en eventyr du sent glemmer. Alle omkostninger for rejsen skal du selvfølgelig selv stå for – Vi leverer dog professionelle kameraer som du kan bruge til at tage dine egne helt personlige billeder. Ingen bedre måde findes til at tage minder med hjem.

Skal du med på vores næste hesterejse?
Skriv en mail til “hesterejser@fotonour.dk”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *