Ceramicspeed er en af verdenens førende leverandører af keramiske kuglelejer, og har stor viden og ekspertise hvad angår forskellen mellem keramiske produkter kontra stål. De keramiske lejer har et rigtig godt omdømme for at være af høj kvalitet med lang levetid.

Ved investering og køb af eksempelvis ”bottom bracket bb30” får man foruden bb30 også monteringsinstruktioner, forskellige klistermærker samt deres helt egen udviklet blå smørelse.

CeramicSpeed er en virksomhed, der pryder sig med godt design og funktionalitet. Der er dog et utal af andre virksomheder, som tilbyder samme løsning – så hvad er det som gør CeramicSpeed’s produkter er så højt ansete.

CeramicSpeed påpeger selv at deres lejer er rundere, lettere, stivere, hårdere, glattere og mere udholdende end både stål-lejer af samme type men også i forhold til konkurrenternes udbud af kuglelejer.

Jeg vil ikke gå i detaljerne og begynde at skitsere de tekniske specifikationer, men helt basalt så frembringer deres lejer mindre friktion og man bruger derved mindre energi for at opnå samme mængde watt. Det resulterer i en gennemgående bedre performance pr. energi brugt.

Jeg har altid været facineret af cykelsporten. Design og funktionalitet er kernekomponenter, som forefindes i enhver detalje gennem industrien. Det er en industri, der konstant jagter den mindste forbedring i design, som kan medføre øget konkurrencefordele.

Hvorvidt CeramicSpeed BB30, Oversized pulley system eller et helt tredje produkt rent faktisk giver fordele vil jeg lade være op til jer. Et aspekt vi alle kan blive enige om er; Deres produktdesigns er i topklasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *